Asfaltspreider huren?

BF200C

Gewicht

6,0 ton

Werkbreedte

110 - 200 cm

Werksnelheid

29 m/min

Inclusief

Automaten

BF200C
Dagprijs
Verbredingsset 70cm

500,-
100,-

Dagprijs per week

400,-

Dagprijs per maand

320,-

BF300C

Gewicht

8,0 ton

Werkbreedte

170 - 340 cm

Werksnelheid

26 m/min

Inclusief

Automaten

BF300C
Dagprijs
Verbredingsset 100cm

650,-
100,-

Dagprijs per week

520,-

Dagprijs per maand

416,-

€300 montagekosten bij < 5 dagen verhuur
BF700C

Gewicht

21,3 ton

Werkbreedte

250 - 500 cm

Werksnelheid

43 m/min

Inclusief

Automaten

BF700C
Dagprijs
Verbredingsset 150cm

700,-
100,-

dagprijs per week

560,-

Dagprijs per maand

448,-

€300 montagekosten bij < 5 dagen verhuur

direct aanvragen

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in! Neem voor vragen contact op met een vestiging bij u in de buurt. 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

BOMAG Asfaltspreider huren?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het huren van een BOMAG asfaltspreider in België? Zoek dan niet verder dan DBK Rental. Met een uitgebreid programma aan asfaltmachines en jarenlange ervaring als officiële verdeler van BOMAG machines, biedt DBK Rental de expertise en apparatuur die u nodig heeft voor elk asfaltproject.

Of u nu werkt aan een groot infrastructureel project of een kleinere asfalteringsklus, DBK Rental heeft de juiste asfaltspreider om uw werk gemakkelijk en efficiënt te maken. Ons brede assortiment aan BOMAG asfaltspreiders omvat verschillende modellen en formaten om aan de behoeften van elke klant te voldoen. Bovendien zijn al onze machines zorgvuldig onderhouden en worden ze regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze optimaal presteren.

Door te kiezen voor DBK Rental voor het huren van BOMAG asfaltspreiders, profiteert u van de uitgebreide kennis en ervaring van onze deskundige medewerkers. Ons team staat altijd klaar om u te adviseren over welke machines het beste bij uw project passen en om eventuele vragen te beantwoorden. Bovendien zorgen we ervoor dat onze machines op tijd en in topconditie bij u op locatie worden afgeleverd, zodat u direct aan de slag kunt.

DBK Rental is niet alleen dé specialist op het gebied van BOMAG asfaltspreiders, maar biedt ook een uitstekende service en ondersteuning. We begrijpen dat tijd geld is, daarom zorgen we ervoor dat u snel en gemakkelijk de juiste apparatuur voor uw project kunt vinden. Bovendien bieden we concurrerende prijzen en flexibele huuropties om aan uw budget en planning te voldoen.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het huren van BOMAG asfaltspreiders in België, dan is DBK Rental de juiste keuze. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw asfaltprojecten tot een succes te maken.