Wiellader huren?

G1500

Gewicht

1,5 ton

Breedte

110 cm

Hoogte

175 cm

G1500
Dagprijs

110,-

Dagprijs per week

88,-

Dagprijs per maand

66,-

G2500

Gewicht

2,5 ton

Breedte

135 cm

Hoogte

190 cm

G2500
Dagprijs

115,-

Dagprijs per week

92,-

Dagprijs per maand

69,-

G3500

Gewicht

3,5 ton

Breedte

175 cm

Hoogte

240 cm

G3500
Dagprijs

125,-

Dagprijs per week

100,-

dagprijs per maand 

75,-

Schaeff TL100

Gewicht

6,0 ton

Breedte

195 cm

Hoogte

277 cm

Schaeff TL100
Dagprijs

150,-

Dagprijs per week

120,-

Dagprijs per maand

90,-

direct aanvragen

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in! Neem voor vragen contact op met een vestiging bij u in de buurt. 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Wiellader huren?

Als u op zoek bent naar betrouwbare wielladers van topkwaliteit voor uw project in België, dan bent u bij DBK Rental aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van wielladers en bieden verschillende modellen van topmerken zoals Giant en Schaeff.

Onze wielladers variëren in grootte van 1,5 ton tot 4,9 ton en zijn geschikt voor diverse toepassingen, groot of klein. Of u nu werkt aan de aanleg van wegen, bouwplaatsen of landbouwprojecten, onze machines zijn perfect voor het verplaatsen van zware materialen en grondstoffen op elk terrein.

Als officiële distributeur van Schaeff wielladers beschikt DBK Rental over de nodige kennis en ervaring om u de beste oplossingen te bieden voor uw project. Onze machines worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden om optimale prestaties te garanderen en te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Ons team van deskundige medewerkers staat altijd klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste wiellader voor uw project en om al uw vragen te beantwoorden. Wij zorgen ervoor dat onze machines op tijd en in perfecte staat op uw locatie worden geleverd, zodat u direct aan de slag kunt.

Bovendien biedt DBK Rental flexibele huuropties en concurrerende tarieven, zodat u altijd de beste deal krijgt voor uw budget en planning. Bij DBK Rental kunt u erop vertrouwen dat u de beste wielladers huurt voor uw project, met de beste ondersteuning en service.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de verhuur van Giant en Schaeff wielladers in België, dan is DBK Rental dé specialist die u zoekt. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het succesvol afronden van uw project.

Wiellader, shovel of knikmops huren?

Onze wielladers zijn zeer populair in de verhuur, deze machines zijn namelijk voor ontzettend veel werkzaamheden inzetbaar. Grondverzetbedrijven, sloopbedrijven, landbouwers, stratenmakers en hoveniers, allemaal weten ze hoe handig de shovel is. Of u nu net een machine te kort komt, uw eigen shovel onderhoud krijgt of u hem te weinig nodig hebt om er zelf één aan te schaffen, voor elke vraag heeft Huur&Stuur het antwoord. We hebben wielladers in alle soorten en maten zowel de mini shovel als de grote shovels omvatten ons verhuur aanbod en een aantal zijn zelfs als zwenklader uitgevoerd. We hebben altijd voorraad, dus u grijpt nooit mis!

Direct ophalen of snel bezorgd

Een wiellader of knikmops huren bij Huur&Stuur is heel gemakkelijk. Bel of mail ons en we kijken direct of de juiste wiellader of shovel op voorraad is, of we komen met een alternatief. De machine kunt u vervolgens op komen halen tijdens onze ruime openingstijden in één van onze vijf vestigingen. Uiteraard is transport ook mogelijk, onze chauffeurs zijn elke dag onderweg door heel Nederland. Vraag naar de mogelijkheden.

Wiellader huren? Bij Huur&Stuur huurt u bij de vakspecialist!