Lasertoestel huren? 

Rioollaser

 

 

Rioollaser
Dagprijs

50,-

Dagprijs per week

40,-

Dagprijs per maand

32,-

Waterpaslaser

 

 

Waterpaslaser
Dagprijs

40,-

Dagprijs per week

32,-

Dagprijs per maand

24,-

Hellingslaser

 

 

Hellingslaser
Dagprijs

65,-

Dagprijs per week

52,-

Dagprijs per maand

39,-

Interieurlaser

 

 

Interieurlaser
Dagprijs

55,-

Dagprijs per week

44,-

Dagprijs per maand

33,-

direct aanvragen

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in! Neem voor vragen contact op met een vestiging bij u in de buurt. 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Lasertoestel huren?

DBK Rental is de juiste keuze als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het huren van lasertoestellen in België. Wij bieden verschillende modellen lasers aan, waaronder rioollasers, waterpaslasers, hellinglasers en interieurlasers. Of u nu op zoek bent naar nauwkeurigheid voor het leggen van leidingen of voor de bouw van een nieuw gebouw, onze lasers zijn de ideale oplossing.

Als distributeur van Leica lasermaterieel zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van lasertoestellen. Wij bieden machines van de hoogste kwaliteit en onze apparaten worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden om optimale prestaties te garanderen.

Bij DBK Rental profiteert u van onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van lasers. Onze experts staan klaar om u te adviseren over welk model het beste past bij uw project en om al uw vragen te beantwoorden. Wij zorgen ervoor dat onze machines tijdig en in perfecte staat op uw locatie worden geleverd, zodat u direct aan de slag kunt.

Naast onze expertise en uitstekende service bieden wij ook flexibele huuropties en concurrerende tarieven, zodat u altijd het beste krijgt voor uw budget en planning. U kunt erop vertrouwen dat DBK Rental uw partner is voor het huren van lasertoestellen in België.

Kortom, als u op zoek bent naar een specialist in de verhuur van lasers, dan is DBK Rental de perfecte keuze. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het succesvol afronden van uw project.

Rupsdumper huren?

Voor grondverzetklussen op drassig of los terrein is de rupsdumper een ideaal hulpmiddel. De rupsdumper verhuren wij meestal aan grondverzetbedrijven, kabelleggers, hoveniers, sloopbedrijven, loonbedrijven en andere aannemers. 
Voor elk type klus heeft Huur&Stuur de perfecte rupsdumper, omdat u bij ons een zeer ruim aanbod vindt. Onze kleinste rupsdumper is bijvoorbeeld slechts 80cm breed, waardoor hij zelfs door een voordeur past. Ideaal voor het uitgraven van een vloer. Onze grootste rupsdumper kan maar liefst 10,5 m3 vervoeren, zo weet u zeker dat u vijf uur thuis bent.

Service en reparatie

Onze rupsdumper voor de verhuur worden goed onderhouden en altijd gecontroleerd na het terugbrengen. Tijdens het gebruik van de rupsdumper kan het echter een keer voorkomen dat de machine stuk gaat. We zorgen dan dat er zo snel mogelijk een monteur ter plaatse komt of we zorgen voor een vervangende rupsdumper. Zo zorgen we u minimale stilstand heeft en snel weer door kunt. Daar kunt u op vertrouwen!

Wilt u een rupsdumper huren? Kies voor Huur&Stuur, de verhuurder met écht verstand van machines.