OVER ONS

Over DBK RentaL

DBK Rental is specialist in de verhuur van wegenbouwmaterieel. Bij ons kunt u terecht voor een ruim verhuuraanbod, waaronder asfaltwalsen, asfalteermachines en grondwalsen van het merk BOMAG. Daarnaast is DBK Rental ook het adres voor aanvullende materieel, zoals rupsgraafmachines, minigraafmachines, mobiele graafmachines, compacte wielladers en hydraulische uitrustingsstukken. Met een ruim verhuuraanbod en meerdere vestigingen in België hebben we altijd de juiste machines voor uw project.

DBK Rental is onderdeel van De Bruycker-Kemp. Met ruim 60 jaar ervaring in grondverzet, spoor- en wegenbouwmaterieel zijn wij altijd in staat om u te helpen. Bovendien bieden we service en onderhoud op locatie en hebben we transportmogelijkheden voor het vervoer van ons materieel. Kortom, voor het huren van grondverzet-, spoor- en wegenbouwmaterieel kunt u terecht bij DBK Rental in Oostende.

Uw garantie op full service!

 • Professioneel en persoonlijk advies

De merken die we verhuren kennen we door en door, hetgeen ons in staat stelt professioneel en persoonlijk advies te geven.

 • Onderhoud

Zowel in Oostende, Hamme, Diest als in Saintes beschikken we over een volledig uitgebouwde servicedienst. Voor onderhoud en defecten zijn we dus snel ter plaatse.

 • Nazicht

De machines worden na verhuur volledig nagezien en grondig gereinigd alvorens naar een nieuwe klant te vertrekken.

 • Transport

Onze ervaren chauffeurs doorkruisen heel België met hun dieplader en zorgen ervoor dat alle machines zo vlot mogelijk op de werf geleverd worden.

De belangrijkste voordelen van huren via DBK Rental:
 • Uw onderneming kan meer opdrachten aanvaarden en op meer werven aanwezig zijn.
 • U reageert snel en flexibel op een gewijzigde vraag.
 • Voor elk werk beschikt u over de gepaste machine.
 • Door de vermindering van vast belegd kapitaal verhogen de liquiditeiten van uw onderneming.
 • Dankzij lagere onderhouds- en herstellingskosten, minder lopende kosten.
 • Veilige calculatie: de huurkosten kunt u juist berekenen. Gedaan met onaangename verrassingen.
 • Huurvloot van ruim 150 machines, stuk voor stuk de meest recente modellen in perfecte staat.
 • Verhuur vanuit de vestigingen in Oostende, Diest en Hamme (spoortoebehoren).
 • Indien nodig wordt het transport met onze dieplader voorzien.

DBK Rental - Oostende

Klokhofstraat 16
B-8400 Oostende

+32 (0)59 55 00 80
rental@dbk.be
www.dbk-rental.be

Openingstijden
Ma t/m Vrij:   08:00 - 17:00

DBK Rental - Diest

Industrieterrein 1 / 22
B-3290 Diest

+32 (0)59 55 00 80
rental@dbk.be
www.dbk-rental.be

Openingstijden
Ma t/m Vrij:   08:00 - 17:00

DBK Rental - Hamme (spoortoebehoren)

Zwaarveld 16
B-9220 Hamme

+32 (0)59 55 00 80
rental@dbk.be
www.dbk-rental.be

Openingstijden
Ma t/m Vrij:   08:00 - 17:00

De Bruycker-Kemp - Saintes (geen verhuur)

Avenue Zénobe Gramme 6
B-1480 Saintes

+32 (0)24 53 26 42
rental@dbk.be
www.dbk-rental.be

Openingstijden
Ma - Vrij: 08.00 tot 17.00 uur
 

Bent u op zoek naar hoogwaardig wegenbouwmaterieel in België? DBK Rental is dé specialist die u zoekt! Wij bieden een ruim verhuuraanbod van verschillende machines, waaronder asfaltwalsen, grondwalsen, bandenwalsen, asfaltspreidmachines en asfalteermachines. Ook rupsgraafmachines, minigraafmachines, mobiele graafmachines, wegenbouwmaterieel, grondverdichtingsmaterieel, compacte wielladers en hydraulische uitrustingsstukken zijn via DBK Rental tegen scherpe prijzen in te huren.

Met meer dan zes decennia ervaring in grondverzet, spoor- en wegenbouwmaterieel kunnen wij u voorzien van deskundig advies en de juiste ondersteuning. Een team van professionals staat klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste machines voor uw project, en we bieden ook service en onderhoud op locatie voor al ons materieel.

Bij DBK Rental begrijpen we dat elke klant unieke eisen heeft, daarom bieden we een persoonlijke service die aangepast is aan uw specifieke behoeften. Ons uitgebreide verhuuraanbod en onze meerdere vestigingen in België stellen ons in staat om altijd de juiste machines voor uw project beschikbaar te hebben.

Met DBK Rental als uw partner in grondverzet, spoor- en wegenbouwmaterieel kunt u erop vertrouwen dat u de beste kwaliteit en service krijgt die u verdient. Bovendien bieden we transportmogelijkheden voor het vervoer van ons materieel, waardoor het huren van machines bij ons nog eenvoudiger wordt.

Kortom, of u nu een rupsgraafmachine, minigraafmachine, mobiele graafmachine, wegenbouwmaterieel, grondverdichtingsmaterieel, compacte wiellader of hydraulisch uitrustingsstuk nodig heeft, u kunt altijd terecht bij DBK Rental. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw project tot een succes te maken!

Over Royal Reesink

Royal Reesink is internationaal een van de grootste distributeurs van hoogwaardige machines en componenten voor landbouw, landschapsonderhoud, magazijninrichting en grond-, weg- en waterbouw. Met een krachtig totaalconcept voor de hele levenscyclus van een machine. Van de wijze van financiering, tot het optimaal functioneren en onderhoud.

Royal Reesink stelt afnemers in staat het hoogste rendement te halen uit machines en systemen. Door in te spelen op robotisering, engineering, connectiviteit, meetbaarheid en het gebruik van big data zoekt Royal Reesink voortdurend naar mogelijkheden voor innovatie. Daarbij gaat het om duurzame oplossingen met respect voor mens en milieu.

Zie ook: royalreesink.com